BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ay Oğlak burcunda ilerliyor

Kararlı ve hırslı tavırlar ilişkilerde baskı ve manipülasyon yaratabilir. Dengeli ve sağduyulu davranmaya çalışmalıyız.

Bugün 10 Aralık Pazartesi... Ay günündeyiz...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Plüton ile kavuşacak. Güne gergin ve huzursuz başlayabiliriz. Kararlı ve hırslı tavırlar ilişkilerde baskı ve manipülasyon yaratabilir. Dengeli ve sağduyulu davranmaya çalışmalıyız. Toplumsal konularda güvenlik riskleri artabilir.

Öğle saatlerinde iş, kariyer ve sorumluluklara odaklanabiliriz. Maddi yükümlülükler ve bazı hisseli paylaşımlardaki yasal kavramlar üzerimizde baskı yaratabilir. Eğer geçmişten gelen ertelenmiş veya ihmal edilmiş bazı konular varsa bunlarla ilgilenebiliriz. Endişelenmek yerine uzman kişilerin desteklerini alabiliriz.

Zaman zaman özel ilişkilerimizde aşırı kontrolcü ve şüpheci davranabiliriz. Bu durum hem bizin hem de partnerimizin huzurunu kaçırabilir. Güven ortamı oluşturup, ortak hareket etmenin faydalarını göz önünde bulundurmalıyız.

Akşam saatlerinde Oğlak burcundaki Ay, Merkür ve Uranüs ile güçlü açılar yapacak. İletişim ve zihinsel enerjilerimizin güçleneceği bu saatlerde sezgilerimizi dinlersek orjinal fikirler üretebiliriz.