BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05

Ay İkizler burcunda ilerliyor

Yakın çevremizden bir çok telefon almamız, haber duymamız mümkün. Bazı konular üzerinde heyecanlı ve coşkulu tartışmalar yapabiliriz. Eğitim, yayıncılık, ticaret, veya seyahat gibi alanlarda fikir ve projeler çoğalabilir.

Bugün 21 Aralık Cuma... Venüs günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne değişken ve hareketli enerjiler veriyor. İletişim trafiği artarken, çok sayıda işle de ilgilenmemiz gerekebilir.

Bugün Merkür ve Jüpiter Yay burcunda birleşecek. Sabah saatlerinde Ay bu kavuşumun tam karşıt açısında olacağından etkisini daha fazla hissedebiliriz. Sabah saatlerimiz iletişim açısından oldukça yoğun geçebilir. Yakın çevremizden bir çok telefon almamız, haber duymamız mümkün. Bazı konular üzerinde heyecanlı ve coşkulu tartışmalar yapabiliriz. Eğitim, yayıncılık, ticaret, veya seyahat gibi alanlarda fikir ve projeler çoğalabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Dalgınlık, unutkanlık gibi sorunlar hayalperest tavırlar günlük işlerde karmaşa ve belirsizlik yaratabilir. Ruh halimiz çevremizdeki kişilerden etkilenebileceği için huzurlu ortamlarda bulunmaya çalışmalıyız.

Bugün Akrep burcundaki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında etkinleşen üçgen açı ilham ve sanatsal yaratıcılığımızı öne çıkarırken, özel ilişkilerimize de romantik enerjiler verebilir. Akşam saatlerinde sevdiğimiz kişilerle yakınlaşabilir, keyifli programlar yapabiliriz.