BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57

Ay Boğa burcuna geçiyor

Önümüzdeki iki gün Boğa burcunda ilerleyecek olan Ay güven ve huzur arayışımızı arttırabilir. Maddi manevi güvenliğimiz, kişisel zevkler, sevdiğimiz kişiler ön planda olabilir.

Bugün 18 Aralık Salı... Mars günündeyiz...

Koç burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Güneş ile uyumlu görünüm yapacak ve Uranüs ile birleşmesinin ardından 10:21’de boşluğa girecek.

Güne iyimser, heyecanlı ve coşkulu başlayabiliriz. Yaratıcı fikirler ve sürpriz gelişmeler sabah saatlerini hareketlendirebilir. Zaman zaman kendimizi çok gergin ve huzursuz hissedebiliriz. Kronik baş ağrıları ve anksiyete sorunları artabilir.

Ay öğlen 12:37’de Boğa burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün Boğa burcunda ilerleyecek olan Ay güven ve huzur arayışımızı arttırabilir. Maddi manevi güvenliğimiz, kişisel zevkler, sevdiğimiz kişiler ön planda olabilir.

Akşam saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabilir, yakın ilişkilerden destek alabiliriz. Ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte olmak, keyifli ve sanatsal uğraşlar, konforlu ortamlar, lezzetli yiyecekler akşam saatlerinde mutluluk verebilir.