BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31

Ay Aslan burcuna geçiyor

Gelecekteki yeni hedef ve projelerimize odaklanıp, plan yapmamız da mümkün.

Bugün 10 Ağustos Cuma... Venüs günündeyiz...

Güne Yengeç burcunda boşlukta başlayan Ay sabah 07:17’de Aslan burcuna geçecek.

Bu geçişin hemen ardından Ay Kova burcundaki Mars ve Boğa burcundaki Uranüs ile dik açı açı yapacak. Sabah saatlerinde zihinsel ve fiziksel enerjimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Çabuk sinirlenebilir, dürtüsel ve tepkisel davranabiliriz. Sabırsız ve hızlı eylemler zarar veebilir, dikkat etmeliyiz.

Yarın doğacak yeniay öncesinde geçtiğimiz ayın konularını gözden geçirebilir, düzenlemeler yapabiliriz. Gelecekteki yeni hedef ve projelerimize odaklanıp, plan yapmamız da mümkün.

Öğle saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Venüs ile uyumlu görünümde olacak. Daha huzurlu ve uyumlu olabileceğimiz bu saatlerde iş ve özel ilişkilerimizde keyifli gelişmeler olabilir. Güzellik, estetik, sanat ve sosyal kavramlarda daha verimli sonuçlar alabiliriz.

Bugün Venüs ve Satürn arasında etkinleşen dik açı ilişkiler, aşk, sevgi ve sosyal sorumluluklar ve maddi alanlardaki konulara daha ciddi ve sorumlu yaklaşmamıza imkan verebilir. Özel ve sosyal ilişkilerde olgun yaştaki kişilerin üzerimizdeki etkisi artabilir.