BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.439,26

Ay Akrep burcuna geçiyor

Çevremizden gelecek işaretlere göre bazı yön değişiklikleri de yapabiliriz. Gece saatlerinde iç dünyamıza yönelmemiz, duygu ve düşüncelerimizi gözden geçirip tefekkür etmek faydalı olabilir.

Bugün 27 Ocak Pazar... Güneş günündeyiz...

Terazi burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Ay düğümleri ve Koç burcundaki Uranüs ile zıt açıda olacak ve 08:20’de boşluğa girecek. Beklenmedik ani gelişmeler heyecan yaratabilir ve günlük planlarımızı değiştirebilir.

Bu saatlerde daha stresli ve huzursuz hissedebiliriz. Uyku sorunları da yaşayabileceğimiz için ruhsal ve bedensel kendimizi fazla zorlamamalıyız.

Ay 10:30’da Akrep burcuna geçecek. Değişen enerjilerle birlikte duygularımız derinleşebilir, daha tutkulu ve hırslı hissedebiliriz. Gizli ve bilinmeyen konulara ilgimiz artarken, zaman zaman kuruntular, kıskançlıklar, kuşkular ruh halimizi zorlayabilir. Bedensel arınma, detoks  ve şifa gibi çalışmalardan fayda görebiliriz.

Ay akşam saatlerinde Kova burcundaki Merkür ve Güneş ile dik açı yapacak ve son dördün fazına ulaşacak. Geçtiğimiz ayın önemli kavramlarında artık sonuç almamız mümkün. Çevremizden gelecek işaretlere göre bazı yön değişiklikleri de yapabiliriz. Gece saatlerinde iç dünyamıza yönelmemiz, duygu ve düşüncelerimizi gözden geçirip tefekkür etmek faydalı olabilir.