BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14
HABER /  EKONOMİ

Avea iş dünyasında ilki gerçekleştirdi

Avea, ''Faturanı Paylaş'' uygulamasıyla, şirketlere, iş amaçlı görüşmeleri için kurumsal hattın yanı sıra, sabit ücret karşılığında çalışanlarının bireysel hatlarına da ücretsiz dakika verecek.

Abone ol

Avea açıklamasına göre, Türkiye'de ''ilk defa'' uygulanacak olan modeli hem şirketlere iletişim maliyetlerini kontrol altında tutma fırsatı sunacak hem de çalışanların tek bir hatla iş ve özel konuşmalarını en uygun fiyata yapmalarını sağlayacak.

Avea Segment Yönetimi-Kurumsal ve MVNO Direktörü Tunç Berkman, konuyla ilgili şunları kaydetti:

''Kurumsal abonelerimiz bizim için büyük önem taşıyor. Bu noktadan hareketle; kurumsal abonelerimizin ve çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak için avantajlı ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını en kaliteli ve en avantajlı fiyatlarla karşılamayı amaçlıyoruz. Faturanı Paylaş Modeli, şirketlere iletişim maliyetlerini kontrol altında tutma fırsatı sunarken çalışanların da tek bir hatla iş ve özel konuşmalarını en uygun fiyata yapmalarını sağlıyor. Faturanı Paylaş Modeli;nin şirketlere ve çalışanlarına iletişim anlamında kolaylık ve maksimum yarar sağlayacağına inanıyoruz. Kurumsal pazarda en çok tercih edilen operatör olma vizyonumuzla, yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz.''

Faturanı Paylaş Modeli kapsamında, şirket çalışanlarına 3 tarife seçeneği sunuluyor. Sabit ücretler şirket tarafından ödeniyor ve çalışanlar sadece sabit ücret dışında kalan diğer tutarlardan (Paket Dakika aşım ücretleri, Dakika & SMS paketi alımı vb.) sorumlu oluyor.

SMS, dakika paketi gibi bireysel segmentin ürün portföyünden yararlanabilen çalışanlar kurumsal segmentin de belirli ürünlerinden faydalanabiliyor.