BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.427,32
HABER /  MEDYA

Avatar Atakan'a ne oldu kaza görüntüleri son hali

Avatar Atakan'a ne oldu, Avatar Atakan kaza görüntüleri. Survivor ödül oyunu sırasında tehlikeli bir kaza geçiren Avatar Atakan Survivor'dan ayrıldı mı? NBA maçı ödülünde görülmeyen Atakan'ın son durumu ne?

Abone ol

Avatar Atakan'a ne oldu, Avatar Atakan kaza görüntüleri son hali nasıl? NBA Batı Final serisini maçı ödülü için yarışan ünlüler takımından Avatar Atakan'ın oyun sırasında başına kötü bir kaza geldi. Havuz oyununda yarışan Atakan, başına aldığı darbe ile ölümden döndü.Peki Avatar Atakan'a ne oldu, Avatar Atakan kaza görümtüleri Acunn.com yayınladı izleyin.

AVATAR ATAKAN NE OLDU KAZA GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİN

Acun Ilıcalı'nun sunduğu Survivor yarışmasında NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçını izleyen taraf ünlüler oldu.

Bu sabaha karşı 04:00’te başlayan NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçı olan Oklahama Thunder-Golden State Warriors maçına jetle giden takım maçı dikkatli izleyenler tarafından fark edildi. Ünlüler takımından Semih Öztürk, Nagihan ve Yunus Günçe maçı birlikte takip etti.

Acun Ilıcalı ve İbrahim Yattara ise ilk olarak ekrana yansımadı. Sonrasında ise yarışmacıların maç içerisinde yer değiştiği ve NBA Batı Finali'ni farklı açılardan izledikleri görüldü.

Ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşayan Atakan Arslan ise maça gidemedi. Atakan'ın hastaneye kaldırıldığı ve durumunun yapılan kontrollerden sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

Yarışmacıların karşılaşmayı izledikleri yerin bilet fiyatının ise 12 bin dolar...

SON KARARI DOKTORLAR VERECEK

Yarışmadaki akıbeti merak edilen Atakan'ın durumu yapılcak kontrollerden sonra netlik kazanacak.