BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15
GÜNCEL

Atatürk Havalimanı'nda Biden hareketliliği

Atatürk Havalimanı'nda ABD'nin iki numaralı ismi olan Joe Biden hareketliliği yaşandı.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden gelmeden Türkiye’de kullanacağı eşyalar ve araçlar askeri kargo uçağıyla getirildi.


İstanbul'a cuma günü gelmesi beklenen ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın kurşun geçirmez araçları, ABD askeri kargo uçağı ile İstanbul'a getirildi. ABD'ye ait iki kargo uçağı ile malzemeler, korumalar ,bomba uzmanı köpekler ve araçlar geldi.


ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden cuma günü Türkiye'ye gelecek. Biden, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu'na katıldıktan sonra Cuma günü İstanbul'a gelerek Hükümet ve sivil toplum liderleriyle bir araya gelmesi bekleniyor.Biden, Türkiye ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşecek.


MALZEMELER APRONA GİREN KAMYONLARLA TAŞINDI


ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın, Türkiye ziyareti sırasında sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileriyle de görüşmesi planlanıyor.Geliş saati gizli tutulan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın kurşun geçirmez aracı da, ABD askeri kargo uçağı ile öğlen saatlerinde İstanbul'a getirildi. ABD'ye ait iki kargo uçağı ile malzemeler, korumalar ve araçlar getirildi


İKİ ASKERİ NAKLİYE UÇAĞINDAN 5 ARAÇ GETİRİLDİ


ABD'ye ait askeri iki kargo uçağı Atatürk Havalimanı'na indi. Apronda yan yana park eden uçaklardan malzemeler ile korumalarının kullanacağı zırhlı araçlar ve Biden'ın kullanacağı kurşun geçirmez 5 araç indirildi. Özel yapım araçların indirilişinde gösterilen titizlik dikkatlerden kaçmadı. Bunun yanı sıra çok sayıda ekibin de malzemelerle Türkiye'ye geldiği gözlendi. Biden’in korumalarını ve Türkiye’de kullanacağı malzemeleri aprona giren kamyon ve otobüsler alarak kalacakları otele götürdü. 

Sitene Ekle
Etiketler