BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

Atatürk Havaalanı ölü ve yaralı sayısı ölenlerin kimlikleri

İSTANBUL Atatürk havalimanındaki patlamada ölenlerin sayısı ve kimlikleri belirleniyor. Ölenlerden 21'inin cenazesi adli tıpta ve peki isimleri ne?

Abone ol

İSTANBUL Atatürk havaalanı kana bulandı. Bekir Bozdağ havaalanındaki intihar saldırısında ölen ve yaralanların sayısını açıkladı. Bozdağ'ın verdiği ilk rakam ilerleyen saatlerde üç katına çıktı. İşte son bilgiler.

Havaalanındaki kanlı saldırıdan hemen sonra 10 ölü olduğu duyurulmuştu. Son açıklama Binali Yıldırım'dan geldi ve Yıldırım ölü sayısının 36 olduğunu açıkladı. 

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getiriliyor. Saat 01. 30 itibari ile 4'ü kadın 26 kişinin cenazesi kuruma getirildi. 

4 ERKEĞİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. 4 erkeğin kimlikleri tespit edildi. Bunlar yer hizmeti görevlisi Çağatay Çöl, Sadık Petek (47) Mehmet Mert (30) ve Ethem Uzunsoy (43)

DIŞ HATLAR TERMİNALİNDE 3 CANLI BOMBA

Valinin verdiği son bilgilere göre saldırı 3 ayrı noktada oldu. Dış hatlar geliş ve gidiş ile otoparkta gerçekleşti. Saldırıda 3 canlı bomba olduğunu da netleşti.

X-RAY CİHAZINDA ATEŞ AÇMAYA BAŞLADI

Canlı bombalar kendilerini patlatmadan önce kaleşnikofla etrafa ateş açtılar. Ardından da kendilerini havaya uçurdular. Saldırganın içeriye kaleşnikof silahla içeriye nasıl girdiği henüz bilinmiyor.

Bekir Bozdağ saldırıyı yapan örgütün bilindiği ancak henüz bu bilginin teyite ihtiyacı olduğunu söyledi.