BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ataşehir’in kızları İngiltere karşısında Ay-Yıldızlı formayı giyecek

Kadın A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere maçı aday kadrosu açıklandı. Ataşehir Belediyespor’un iki gözde sporcusuA Milli Takım formasıyla FİFA Dünya Şampiyonası eleme maçında İngiltere karşısında ülkemizi temsil edecek.

Abone ol

Kadın A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere maçı aday kadrosu açıklandı. Ataşehir Belediyespor’un iki gözde sporcusu Milli Takım formasıyla FİFA Dünya Şampiyonası eleme maçında İngiltere karşısında ülkemizi temsil edecek.

Türkiye’deki başarıları ve şampiyonlukları ile adından söz ettiren Ataşehir Belediyespor’da milli gurur yaşanıyor. Ataşehir Belediyespor’da futbol hayatını sürdüren iki başarılı oyuncu, 2015 FIFA Kadınlar Dünya Şampiyonası Elemeleri için milli takımımızın 26 Eylül Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı İngiltere maçının kadrosuna seçildi.

Ataşehir Belediyespor’un başarılı oyuncuları Ezgi Çağlar ve Yağmur Uraz Mart 2015’te Kanada’da düzenlenecek olan FİFA Kadınlar Dünya Şampiyonası elemelerinde, grubun en iddialı takımıİngiltere karşısında ay-yıldızlı formayla mücadele edecek.  

Ataşehirli yıldızlar Ezgi Çağlar ve Yağmur Uraz’ın da yer aldığı A Milli Kadın Futbol Takımımızın İngiltere ile Fratton Park stadında yapacağı karşılaşma 26 Eylül günü saat 21:05’te başlayacak.