BIST 9.555
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.470,38

Aslan burcunda ateşli yeniay doğuyor

Ay 11:34’de Aslan burcuna geçecek. Ay 12:45’de Güneş ile birleşecek ve 0° Aslan burcunda Yeniay doğacak.

Bugün 23 Temmuz Pazar... Güneş günündeyiz...

Yengeç burcundaki Ay sabah 09:05’de Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak ve boşluğa girecek. Güne gergin ve stresli başlayabiliriz. Bazı beklenmedik durumlar da günlük planlarımızı değiştirebilir.

Ay 11:34’de Aslan burcuna geçecek. Ay 12:45’de Güneş ile birleşecek ve 0° Aslan burcunda Yeniay doğacak.

Ateş elementinin sabit nitelikli burcu Aslan, zodyakta beşinci evi yönetir. Yöneticisi hayat kaynağımız Güneş sayesinde yüksek yaşam enerjisi, öz güven, yaratıcılık kazanır.

Kişisel arzu ve hedeflerimiz, yeteneklerimiz, aşk, romantizm, çocuklar, sanat, eğlence, oyun ve organizasyonlar, ün, şöhret ve liderlik ile ilgili kavramlar yeniayın konuları arasında olabilir ve önümüzdeki dönemde daha fazla gündeme gelebilir. Kişisel arzu ve hedeflerimiz için rahatlıkla eyleme geçebilir, girişimlerde bulunabiliriz.

Yeniay olgunlaşıp dolunay fazına geldiğinde Ay tutulması meydana geleceği için etkilerinin çok daha güçlü ve uzun vadeli olmasını beleyebiliriz.

Yeniay ile birleşen Mars ile ateş elementinin enerjisi daha da artabilir. Gerek kişisel yaşamlarımızda gerekse toplumsal alanlarda hırs, coşku, cesaret ve motivasyonun güçleneceği bu dönemde hedeflerimizi doğru belirlemeli, dürtüsel eylemlerden, bencil ve egoist davranışlardan uzak durmalıyız.

Bu dönemde havalar hızla ısınabilir... Ateşten gelecek zararlara, yangınlara, kazalara, saldırgan tavırlara, silah ve kesici aletlere de dikkat etmeliyiz.

Aslan burcu bedenimizde dolaşım sistemi, kalp, kan basıncı, sırt, omurga ile ilgilidir. Hava şartlarında da aşırı ısınma ve yağış azalması mümkün. Özellikle ay ortasından itibaren kronik kalp ve dolaşım rahatsızlıkları, tansiyon sorunları olanların daha özenli ve dikkali olması gerekiyor.

Yeniayın genel etkilerini öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre takip edebilirsiniz...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeniay sizin yaratıcılık, hobiler, aşk, flörtler, eğlence, çocuklar ile ilgili yaşam alanlarınızda yeni gelişmeler ve başlangıçlar meydana getirebilir. Cinsel enerjiniz artabilir, tutkulu aşklar ve maceralara yönelebilirsiniz. Hamilelik, doğum, çocuklar ile ilgili kavramlar da bu yeniayda gündeminizde yer alabilir.

BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

Yeniay ev, yuva, aile ve ebeveynlerle ilgili konuları öne çıkarabilir. Aile ilişkileriniz güçlenebilir. Evde toplantılar olabilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Ebeveynler ile ilgili konular sizi bu ay daha fazla meşgul edebilir. Kalabalık aile organizasyonları, partiler düzenleyebilirsiniz. Ev, emlak, mülk, alım, satım, kiralama, taşınma gibi konularda yeni girişimler söz konusu olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs–21 Haziran)

Yeniay eğitim, iletişim ile ilgili fırsatlar, seyahat, tatil ve geziler gündeme gelebilir. Yabancı kültürler ve ülkeler ile bağlantılar artabilir. İşinizin tanıtımı, iletişim, reklam, halkla ilişkiler, promosyon, internet çalışmalarına başlayabilirsiniz. Basın, yayın ve medya ile ilgili konularda da girişimlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Yeniay maddi kaynaklarınızla ilgili konuları öne çıkarıyor. Bu dönemde maddi manevi güven duygunuz yükselebilir. Ailenizden maddi destekler alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde lüks ve pahalı ürünler her zamankinden daha fazla dikkatinizi çekebilir. Kişisel bakım, eğlence, konfor için fazla harcama yapabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz–23 Ağustos)

Burcunuzdaki yeniay yaşamınızı etkileyecek yeni girişimler ve başlagıçlar meydana getirebilir. Özel hayatınız ve kariyerinizi etkileyecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel imajınızda değişimler olabilir. Yaşamın tadını çıkarmak, keyif, aşk, eğlence öncelikleriniz olabilir. İlişkilerde ve maddi konularda dengeli olmaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos-22 Eylül)

Yeniay biraz içe dönmeniz yaşamınızı gözden geçirmeniz için uygun bir zamanı işaret ediyor. Bu dönem manevi ve ruhsal gelişim, şifa, terapi, arınma fırsatları karşınıza çıkabilir. Zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklardan kurtulmak için yeni kararlar verebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül-23 Ekim)

Yeniay sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve gelecekle ilgili planlarınızda yenilikler getirebilir. Kalabalıklar arasında dikkat çekebilir, bazı grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar eski ilişkilerinizi canlandırabilir, heyecanlı teklifler alabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim-22 Kasım)

Yeniay iş ve kariyer yaşamınızda yenilikler ve değişimler meydana getirebilir. İş değişimi, terfi, atama gibi statünüzü etkileyebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha önceden başlamış bazı girişimlerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Yeniay uzak hedefleriniz, yurt dışı, eğitim, sehayat ve hukuksal alanlarda yenilikler getirebilir. Uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaş ve tanıdıklarınızla görüşebilir, seyahate çıkabilirsiniz. Çocuklar ve aşk yaşamınızda sürpriz gelişmeler olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yeniay hisseli paralar, finansal kaynaklarınızla ilgili konularda gelişmeleri hızlandırabilir. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Ailenizle bağlantılı, emlak, mülk, miras vb. konularda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yeniay ilişkiler ve işbirlikleri alanında yeni başlangıçlar yapmanıza imkan verebilir. Eski bir ilişkinizle ilgili değişimler de yaşayabilirsiniz. Evilik ve ortaklık gibi konularda geçmişten gelen bazı konuları yeni bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Heyecanlı ve tutkulu ilişkiler gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yeniay iş ve çalışma koşullarınız, günlük rutinleriniz ile ilgili yenilikler meydana getirebilir. Sağlığınızla ilgili konularda daha hassas olabilir, diyet ve beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz. Günlük yaşam alanlarınız ve konforunuzla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.