BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  GÜNCEL

Aşkına karşılık vermeyen kızı yaktı

Çorum'da O.K (24) adlı bir genç, karşılık görmediği liseli genç kızı sokak ortasında üzerine benzin dökerek yaktı.

Abone ol

Genç kız çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken saldırgan ise polis ekipleri tarafından olaydan kısa süre sonra yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Garantivevler 20. Sokak üzerinde meydana geldi. Mehmetçik Lisesi 1. sınıf öğrencisi olan N.E (16) sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıktı. Yolda yürürken daha öncede sürekli kendisini rahatsız eden ve arkadaşlık teklif ettiği belirtilen O.K (24) ile karşılaştı.

VATANDAŞLAR ZOR SÖNDÜRDÜ

Genç kızını yolunu kesen O.K son bir kez arkadaşlık teklif etti. Genç kızdan aldığı olumsuz cevap üzerine çılğına dönen O.K yanında taşıdığı benzini genç kızın üzerine dökerek ateşe verdi. Biranda alevler
içersinde kalan genç kızın yardımını çevrede bulunan vatandaşlar yetişirken, zanlı olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine çağırılan ambulans ile Çorum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan N.E.'nin saçları ile yüz ve göğüs bölgesinde yanıklar olduğu öğrenildi. Vucüdunda yüzde 35 oranında yanık olduğu belirlenen genç kız, burada yapılan ilk müdahelenin ardından tedavi için ambulansla Samsun'a sevkedildi.

BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ

Olaydan sonra kaçan O.K polisler tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, lise öğrencisi N.E'nin ailesi ve öğretmenleri hastaneye akın etti. Yaşanan olay karşısında şok olan baba K.E, "Bu nasıl iş anlamadım. Küçükcük çocuktan ne istedin. Bunu yapan insan olamaz " şeklinde tepkisini dile getirdi.

İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin ve Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'de Çorum Devlet Hastanesi'ne giderek doktorlardan N.E.'in sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.