BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Askerler 'FETÖ'cüyüm' diyerek polise teslim oldu

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in FETÖ itirafçısı koruma müdür yardımcısı Yüzbaşı Burak Akın'ın itirafçı olmasının ardından bugün bir yarbay ve iki astsubay daha "FETÖ örgüt üyesiyim" diyerek polise teslim oldu.

Abone ol

Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın'ın teslim olarak FETÖ üyesi olduğunu itiraf etmesinin ardından TSK'dan yeni itiraflar gelmeye devam ediyor. Bugün de Gölcük Donanma Komutanlığı’nda görevli bir yarbay ve iki astsubay Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) baskılarından dolayı örgüt üyesi olduklarını itiraf ederek Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu.

FETÖ’nün kendilerine meslekten atma, sürgün etme gibi bir çok baskı uyguladığını söyleyen Yarbay E.K. ile astsubaylar M.A. ile Ü.E. daha fazla dayanamayarak itirafçı olmak istediklerini söylediler.

SORGULARI SÜRÜYOR

Haklarında daha önce FETÖ ile ilgili açılmış bir soruşturma bulunmayan üç kripto askerin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Dün ise Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Komutanlığından 3’ü yarbay, 1’i binbaşı olmak üzere toplam 4 asker emniyet güçlerine teslim olarak itirafçı olmak istediklerini söylemişlerdi.

İtirafçı yüzbaşı Burak Akın'dan sonra 4 subay daha teslim oldu

FETÖ'cü çıkan yüzbaşı Burak Akın neden teslim oldu!