BIST 9.502
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.479,00
HABER /  GÜNCEL

Asker PKK'lıları bakın nerede kıstırdı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 3 terörist kazdıkları tünelde kıstırıldı. Çıkan çatışmada 3 terörist de etkisiz hale getirilirken bölgedeki operasyonlar sürüyor.

Abone ol

NUSAYBİN'de PKK'ya karşı yürütülen operasyonda bir evin bodrum katında tüneller tespit eden güvenlik görevlileri, burada saklanan 3 örgüt üyesini çıkan çatışmada öldürdü.

Valilikten yapılan açıklamada, Nusaybin'in Doğanlı Mahallesi'nde bir evin bodrum katında tünellerin tespit edildiği ve buraya yapılan operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Tünelde yapılan aramalarda 2 kalaşnikof silah, M16 silah parçası, bol miktarda patlayıcı ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.



EYP'LER TEMİZLENDİ

Operasyon kapsamında ayrıca Doğanlı ve Kovanlı mahallerini birleştiren yola yaklaşık 150 kilogram amonyum nitrat ile güçlendirilen 4 bidona tuzaklanan patlayıcı tespit edilerek, imha edildiği bildirdi.

Dargeçit ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada Korucu Mahallesi kırsalında patlayıcı madde yapımında kullanılan bidon, kablo ve çeşitli malzemeler ele geçirildiği aktarılan açıklamada operasyonun sürdüğü belirtildi.