BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
HABER /  GÜNCEL

Asfalt otomobili böyle yuttu

Adıyaman'da, park halindeki bir otomobil çöken yolda suya gömüldü. Nedeni ise şöyle:

Abone ol

Adıyaman'da, su borusunda meydana gelen patlama sonucu sızan su asfaltın çökmesine neden olurken, park halindeki bir otomobil de çöken yolda suya gömüldü.

Cumhuriyet Mahallesi Kemal Paşa Caddesi üzerinde, mahalleye içme suyu dağıtan boru hattında bilinmeyen bir nedenden dolayı patladı.

Sızan suyun toprağı yumuşatması ile birlikte asfalt yol çökerken, yol üzerinde park halinde bulunan Şahin Yetkiner'e ait 02 FN 666 plakalı otomobil de çukurda sular içinde kaldı. Araç sahibi ve mahalleli suya gömülen otomobili kurtarmak suların çekilmesini beklerken, sular belediye ekiplerinin vanayı kapatmasından yaklaşık yarım saat sonra çekildi. Suların çekilmesinin ardından çukura düşen ve maddi hasan oluşan otomobil çekici ile kurtarılarak servise götürüldü.

Yaşananların ardından şaşkınlığını gizleyemeyen otomobil sahibi Şahin Yetkiner, "Akşam aracımı kapımın önüne park ettim. Sabah komşular su sesiyle uyanıp kalktıklarında caddenin sular içersinde olduğunu görüp bize haber verdi. Evden apar topar sokağa çıktığımda otomobilimi park ettiğim yerin altından geçen su borusunun patladığını ve otomobilimin de çukura gömüldüğünü gördüm. Çöker asfalt benim arabamı adeta yuttu. Kime anlatsam inanmıyor" diye konuştu.

Otomobilde maddi hasar oluştuğu öğrenilirken, belediye ekipleri su borusu ile çöken asfaltın onarımı için çalışma başlattı.