BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.435,55
HABER /  DÜNYA

Arkadaşını bu şekilde bırakıp kaçtı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobilin bariyerlere çarparak takla atması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazayı yapan sü...

Abone ol

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobilin bariyerlere çarparak takla atması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazayı yapan sürücünün arkadaşı, kaza sonrası arkadaşını bırakıp kaçtı.
Kaza, saat 18.30 sıralarında Beyoğlu ilçesi Piyalepaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dolapdere’den Çağlayan istikametine giden Gökhan Çakıcı idaresindeki 34 PPC 38 plakalı otomobil, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarken, sürücü Gökhan Çakıcı araçtan fırladı. Kazada ters dönen otomobilin içerisinden çıkan Berkant Koçar ise yaralı arkadaşını bırakıp olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Yaralı Gökhan Çakıcı, sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sedyeyle ambulansa bindirildi. Bu esnada, kaza yaptıktan sonra arkadaşını bırakıp kaçan Berkant Koçar ise yaralı bir şekilde olay yerine geri geldi. Berkant Koçar, polis ekiplerinin yardımıyla bariyerlerin üzerinden eller üstünde ambulansa getirildi. Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Aracın bariyerlere çarptığını belirten Batuhan Kılıç, “Araç çarpıktan sonra bariyerler yamuldu. Bir patlama oldu, dumanlar yükseldi. Bende eve gidiyordum. Kazayı duyunca geri geldim” dedi.
(İHA)