BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 483. bölüm fragmanı son bölüm nefes kesti

Arka Sokaklar 483. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 1 Haziran 2018 Cuma akşamı ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin 483. yeni bölümünde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Arka Sokaklar dizisinin 483. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de cuma akşamları ekrana gelen ve en uzun soluklu dizi unvanını elinde bulunduran Arka Sokaklar, yayınlanan son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Arka Sokaklar dizisinin 483. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Tunç'un yaşattığı şok, Mesut'u intikam almaya götürüyor!Asım'ın Mesut'un evine saldırarak Tunç'u vurması, herkesin derinden üzmüştür. Polis telsizinden Tunç için şehit olduğu bilgisi geçilir. Bu acı haberden sonra endişe ve korkunun yerini, sessizlikle beraber gelen derin üzüntü alır.

Mesut, oğlu Tunç için intikam almayı kafasına koyacaktır. Bu mücadelede gözünü karartarak; her türlü tehlikeye rağmen oğlunun intikamını alma gayesi içerisindedir.

ARKA SOKAKLAR 483. BÖLÜM FRAGMANI