Arjantin Teknik Direktörü Scaloni'ni gözyaşları!

Arjantin Teknik Direktörü Scaloni, İspanya’ya uzatmalarda 1-0 kaybettikleri Dünya Kupası finalinin ardından düzenlenen basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı. Geleceğine ilişkin soruyu yanıtlarken konuşmakta zorlanan Scaloni, “İçim acıyor, özür dilerim” dedikten sonra yerinden kalkarak salonu terk etti.

Arjantin’in 2026 FIFA Dünya Kupası finalinde İspanya’ya mağlup olmasının ardından düzenlenen basın toplantısına Lionel Scaloni’nin yaşadığı duygusal anlar damga vurdu. İspanya’nın Ferran Torres’in 106’ncı dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandığı karşılaşmanın ardından gazetecilerin karşısına çıkan Scaloni, önce rakibin şampiyonluğu hak ettiğini kabul etti. Arjantinli teknik adam, takımının turnuva boyunca karşılaştığı zorluklara rağmen son ana kadar mücadele ettiğini söyledi.

Basın toplantısının en çarpıcı anı, Scaloni’ye Arjantin Milli Takımı’ndaki geleceğinin sorulmasıyla yaşandı.

Bir süre düşünmesi gerektiğini belirten Scaloni, milli takım teknik direktörlüğünü hayatı boyunca hayalini bile kurmadığı kadar özel bir görev olarak tanımladı. Ancak bu seviyede devam edebilmek için yeniden yapılanmaya, zihinsel olarak toparlanmaya ve mevcut oyuncu grubuna benzer güçlü bir ekip oluşturmaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Konuşurken sesi titremeye başlayan Scaloni, “İçim acıyor, özür dilerim” ifadelerini kullandı. Gözyaşları nedeniyle konuşmasını sürdüremeyen Arjantinli çalıştırıcı, gazetecilerden özür dileyerek yerinden kalktı ve basın toplantısını tamamlayamadan salonu terk etti.

Scaloni, ayrılmadan önce oyuncularına duyduğu minnettarlığı dile getirdi.

VİDEOLAR