BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

Arda'nın kolunda 2 siyah bant vardı

İspanya 1. Ligi'nin 8. haftasında oynanan Atletico Madrid - Mallorca maçında şehitlerimiz unutulmadı.

Abone ol

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 9. haftasında Atletico Madrid sahasında Real Mallorca ile 1-1 berabere kaldı.

Atletico'da sakatlıktan çıkan milli futbolcu Arda Turan, Mallorca karşısında ilk 11'de sahaya çıkarken, 79. dakikada yerini Pizzi'ye bıraktı. Mallorca, maçın hemen ilk dakikasında Atletico karşısında öne geçerken, Atleticolu Silvio'nun ceza sahası içinde topa elle dokunduğu gerekçesiyle verilen penaltıyı Mallorca adına Hemed gole çevirdi. Atletico'nun beraberlik golü de 43. dakikada Kolombiyalı Falcao'nun penaltı vuruşundan geldi.

La Liga'da son 4 haftadır galip gelemeyen Atletico'nun, Mallorca karşısında topa daha fazla sahip olan taraf olsa da gol yollarındaki sorununu henüz çözemediği görüldü. Ligde bu sezon ilk defa, Vicente Calderon Stadı'nda gol yiyen Atletico, 9. hafta sonunda puanını 10'a yükseltti.

Bu arada, Atletico Madrid'in 1950li yıllardaki 'Lobito' lakaplı futbolcusu Jose Hernandez'in 85 yaşında hayatını kaybetmesinden dolayı Atletico Madridli futbolcular sahaya siyah bantla çıkarken, Arda, Hakkari'deki hain saldırıda şehit olan 24 Mehmetçiğin anısına bir siyah bant daha taktı.