BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,95
ALTIN 2.425,77
HABER /  DÜNYA

Araçlara dadanan çete çökertildi

Kartal ve Pendik’te park halindeki araçlardan akü ve mazot çalan 4 kişi yakalandı. Yakalanan zanlılar arasında baba ile oğlu ile bir çocuğun...

Abone ol

Kartal ve Pendik’te park halindeki araçlardan akü ve mazot çalan 4 kişi yakalandı. Yakalanan zanlılar arasında baba ile oğlu ile bir çocuğun bulunduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Kartal ve Pendik’te araçlarının akülerinin çalınmasından dolayı şikayette bulunanların sayısı artınca Güven Timleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kartal timleri harekete geçti. Hırsızlığın olduğu yakın çevrede ikamet eden aynı suçlardan kaydı olanları takibe alan polis H.E.Ö, B.Ö., Z.K. ve E.A. isimli daha önceden aynı suçlardan kaydı olan dört kişinin üzerinde yoğunlaştı. Güven timlerinin birkaç günlük fiziki takibin ardından zanlıları yakalamak için harekete geçti. Zanlılar, Kartal Topselvi Mahallesi’nde sabaha karşı park halindeki araçların aküsünü sökerken suçüstü yakalandı.
Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çaldıkları 40 adet akü, biri satmak için parçalanmış iki motosiklet ve yaklaşık 250 litre araçlardan çalınmış mazot ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler Kartal Topselvi Polis Merkezi’ndeki işlemlerinin ardından Kartal Asayiş Büro Amirliği’ne teslim edildi.
(İHA)