BIST 9.710
DOLAR 32,53
EURO 34,80
ALTIN 2.425,36
HABER /  GÜNCEL

Araçlar silahla tarandı: 2 ölü, 1 yaralı

Mersin’in Tarsus ilçesinde iki araç silahlı şahıslar tarafından tarandı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. <br/>Alınan bilg...

Abone ol

Mersin’in Tarsus ilçesinde iki araç silahlı şahıslar tarafından tarandı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, olay Cumhuriyet Mahallesi 906 Sokak girişinde 33 K 7776 ve 33 NC 001 plakalı araçlar kimliği belirsiz kişi ve kişilerce silahla tarandı. Her iki araç içerisinde bulunan İsmail Çağlar, İsmail Kuytul ve Fikret Hakan Yıldırım yaralı olarak 70 Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan İsmail Çağlar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay esnasında başından aldığı kurşun yarası ile ağır yaralanan Fikret Hakan Yıldırım da yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı. İsmail Kuytul’un tedavisi ayakta yapılırken, olayı duyan Yıldırım, Kuytul ve Çağlar’ın yakınları hastaneye akın etti. Saldırının ne için gerçekleştirildiği netleşmezken, olay sonrasında emniyet güçleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Olaya karışan şahısların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
(İHA)