BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  DÜNYA

ARACIYLA İSTİNAT DUVARINDAN UÇTU YARA ALMADAN ATLATTI

İzmit’te, kontrolden çıkan bir araç 5 metrelik duvardan uçtu. Araç kullanılamaz hale gelirken sürücü kazada yara almadan kurtuldu. <br/>İzmi...

Abone ol

İzmit’te, kontrolden çıkan bir araç 5 metrelik duvardan uçtu. Araç kullanılamaz hale gelirken sürücü kazada yara almadan kurtuldu.
İzmit Yenidoğan Mahallesi D-100 Karayolunda kontrolden çıkan bir araç 5 metrelik duvardan uçtu. Ankara istikametine giden İrfan Topal idaresindeki 34 GU 8975 plakalı araç, Çetin Emeç Üstgeçidi mevkiinde 14 plakalı bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak sağ taraftaki kaldırıma çaptı. Hızını alamayan araç önüne çıkan direği ve demir çitleri aştıktan sonra ağacı devirip 5 metre yükseklikteki istinat duvarından aşağı düştü. Bahçenin ortasına düşen aracı gören bina sakinleri 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası yan yatan araçtan çıkarılan İrfan Topal’ın burnu bile kanamadı. Topal, yapılan ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı olarak İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hurdaya dönen araç otoparka çekilirken polis ekipleri kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen aracın yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)