BIST 9.788
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,81

Antalya'da yabancı turistler fena yakalandı

Antalya'da yabancı turistler fena yakalandı

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan yabancı uyruklu turistin valizlerinde yapılan aramada, otelden çaldığı tespit edilen eşyalar ve yiyecekler bulundu.

Antalya'da yabancı turistler fena yakalandı

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan yabancı uyruklu turistin valizlerinde yapılan aramada, otelden çaldığı tespit edilen bir çanta dolusu elma ve portakal, bitki çayı, meyve suları, şampuan, tuvalet kağıdı ve havlu bulundu. Başka bir turistin çantasında ise çatal, bıçak, kaşık seti çıktı.

Antalya'da yabancı turistler fena yakalandı

Manavgat İlçesi'nde hizmet veren 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan turistin odasını temizleyen görevliler, turistin ağzı açık çantalarında otele ait çok sayıda malzeme görünce durumu yetkililere haber verdi. Otel yönetimi turistin geldiği seyahat acentesi sorumlusuyla çantaları kontrol etti ve bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Turiste ait çantalardan birinde, ağzına kadar dolu elma ve portakal, diğerinde yine otele ait çok sayıda şampuan, bitki çayı, siyah çay, meyve suları, maden suyu, tuvalet kağıdı ve havlular bulundu. Yine başka bir turistin odasında ise 2 çanta dolusu otele ait şampuan, duş jeli ve tuvalet kağıdı bulundu.

Antalya'da yabancı turistler fena yakalandı

24 SAAT YEME İÇME VAR AMA Otelin genel müdürü Seyfi Öksüz, ultra her şey dahil sistemle hizmet verdiklerini, 24 saat boyunca yiyecek- içecek servisi yapıldığını belirtti. Buna rağmen turistlerin millet ayırt etmeksizin odalarına yiyecek içecek taşıdıklarını anlatan Öksüz, "Büfeden poşetlere veya sırt çantalarına meyve, reçel, bal, bitki çayı, siyah çay ne bulurlarsa toplayıp, odada biriktirip giderken de alıp yanlarında götürüyorlar" dedi. Yaşadıkları olayı sosyal medyadan paylaşan Seyfi Öksüz, "Biz kimseden bir şey esirgemiyoruz. 'Çok yiyorlar, yediler, bitirdiler' demiyoruz. Bizim söylemek istediğimiz, odada yemek yenmez, hem yiyorsun hem kirletiyorsun hem de şikayet ediyorsun. Otelden çıkarken rica etseler zaten sadece biz değil diğer otel işletmecileri bu isteklerini karşılayacaktır. Ayrıca 24 saat boyunca otellerimizdeki büfeler açık. Diledikleri gibi yiyip içebilirler. Meyve, yemek, içecek ne isterlerse var" dedi.