BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da patlama anı kamerada korkunç görüntüler

ANTALYA'da, maytap ve havai fişeklerde bulunan piroteknik malzemenin kapalı plastik çöp bidonunda basınç yapması sonucu meydana gelen patlama kameralara yansıdı.

Abone ol

ANTALYA Muratpaşa ilçesi Kazım Özalp caddesinde bir banka şubesinin yanındaki çöp kutusunda maytap ve havai fişeklerde bulunan piroteknik malzemenin kapalı plastik çöp bidonu içinde basınç yapması sonucu patlama meydana geldi.

Olayda çöp bidonu parçalanırken herhangi maddi hasar oluşmadı. Yoldan geçen iki yaya ise hafif şekilde yaraladı. Yaralanan 2 kişi tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

PATLAMA ANI KAMERADA

Patlama anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Patlama anında parçalanan çöp kutusunun parçalarının havaya savrulduğu ve yayaların panik içinde kaçtıkları, ardından arkalarına baktıkları görüldü.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 13:30 sıralarında il merkezi Kazım Özalp caddesinde (Kapalı Yol) bir çöp bidonunda patlama meydana gelmiştir. Yapılan incelemede patlamanın birkaç adet maytabın birleştirilmesinden doğduğu anlaşılmıştır" denildi.