BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da demokrasi nöbetinde patlama

Antalya'da 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle başlayan demokrasi nöbetinin yapıldığı alanda patlama meydana geldi. Olayla 2 kişi yaralandı.

Abone ol

ANTALYA'da 15 Temmuz'u sonrası demokrasi nöbetlerinin tutulduğu meydanda dün akşam saatlerinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada 2 kişi yaralanırken, polis alanda bulunan çantalı şüphelinin peşine düştü.

Antalya'da vatandaşların demokrasi nöbeti için toplandığı Cumhuriyet Meydanı'na yakın bin noktada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Vatandaşlara bayrakların satıldığı stantta meydana gelen patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından demokrasi nöbeti için alanda bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olay yerinde inceleme yaptı.

POLİS ÇANTALI ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Polis, elinde bulunan iki çantadan birini patlamanın meydana geldiği alana bırakıp, diğer çanta ile demokrasi nöbetinin tutulduğu alana giden ve eşgali belirlenen şahsı arıyor.

VALİ KARALOĞLU: OLAYI ARAŞTIRIYORUZ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ise bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Karaloğlu, yaptığı açıklamada, bir kişinin hafif şekilde yaralandığını belirterek, "Sebebini tam bilmediğimiz, meydana 100 metre mesafede bir patlama meydana geliyor. Olay yeri incelemesi devam ediyor. Olayı araştırıyoruz." dedi.