BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
HABER /  GÜNCEL

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı ödül!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesiyle 754 okul birincisini 5 yıldızlı tatil ile ödüllendirdi.

Abone ol

Annesinin hizmetli olarak çalıştığı okulda tüm arkadaşlarını geride bırakarak birinci olan İlayda Gök Büyükşehir Belediyesinin projesi ile ailesini 5 yıldızlı tatile götürdü. Babası işsiz olan İlayda hayatında ilk kez ailesi ile birlikte tatil yapma fırsatı bulduğunu söyledi.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesiyle 754 okul birincisini 5 yıldızlı tatil ile ödüllendirdi. 754 başarılı öğrenci karnelerini alır almaz bavullarını hazırlayarak aileleri ile birlikte tatile çıktı. Her biri birinden farklı ve özel başarı hikayelerine sahip olan öğrenciler hem okullarında birinci olmanın hem de anne babalarını tatile götürmenin gururunu yaşadı. Birçok başarılı öğrenci aileleri ile ilk kez tatile çıktıklarını söyledi.



5 YILDIZLI TATİL KEYFİ

Bu öğrencilerden biri de ortaokul son sınıf öğrencisi İlayda Gök... Annesi okuduğu okulda hizmetli, babası ise işsiz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesiyle 5 yıldızlı tatil yapma fırsatı yakalayan 754 okul birincisi öğrenciden bir tanesi. Dilek Recep Özer Ortaokulu son sınıf öğrencisi İlayda Gök, babası, annesi ve kardeşi ile birlikte üç günlük tatilin keyfini konakladıkları 5 yıldızlı otelde çıkarmaya başladı.

BAŞTAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Okul birincisi İlayda Gök, ilk dönem boyunca derslerine çok çalıştığını ve bunun karşılığını hem karnesindeki başarılı notlarla, hem de ilk kez yaptığı 5 yıldızlı olarak aldığı için çok mutlu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e çok teşekkür eden İlayda, “Bende emeği olan öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Onların sayesinde buradayım, onların bana yardımı ve kattıkları ile bu başarıyı yakaladım” dedi.

AVUKAT OLMAK İSTİYOR

Tatil yaptıkları oteli çok beğendiğini söyleyen İlayda Gök, “Annem, babam ve kardeşimle birlikte, ilk kez 5 yıldızlı bir otelde tatil yapıyoruz. Bu en önemli, en güzel anılarım arasında yer alacak” dedi. İlayda, artık derslerine daha da çok çalışacağını belirterek, hedefinin ileride hukuk fakültesini kazanıp avukat olmak olduğunu söyledi.



İLAYDA İLE GURUR DUYUYORLAR

İlayda’nın okulunda hizmetli olarak çalışan annesi Gülbahar Gök’te kızları ile gurur duyduklarını belirtip, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, okul müdürümüze, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Özellikle Başkan Türel’in çocuklarımıza böyle güzel bir imkan sağladığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kızlarının bu başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden baba Mertol Gök ise, “Kızımın bu başarısı bizi çok gururlandırdı, ama bunun devamını da kendisinden bekliyoruz. İlayda zor şartlar altında bu başarıyı yakaladı, kendisine ders çalış diye bir baskımız da olmuyor” dedi.