BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  SPOR

Ankarasporun boş vakti yok

İsrail takımı ile yapılacak dostluk maçını iptal eden Ankaraspor'dan açıklama geldi.

Abone ol

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, İsrail-Filistin Barış takımı ile oynamaları teklif edilen maçı, program yoğunluğu nedeniyle kabul edemediklerini belirtti.

İsrailli ve Filistinli futbolcuların oluşturduğu Ha'poel Abu Goş/Mevaseret takımının Türk sponsoru Yılmazlar inşaat şirketinin organizasyonuyla Türkiye'ye getirerek Ankaraspor ile dostluk maçı yaptırmak istediğine ilişkin bir teklif aldıklarını, bu teklifi de teknik direktörleri Aykut Kocaman ve yönetim kuruluyla değerlendirdiklerini ifade eden Hilmi Gökçınar, şunları söyledi:

''İnsani açıdan olumlu işlerin altına imza atmak adına gelen bu teklif bizi de mutlu etti. Ancak, kamp çalışmalarını yeni tamamlamış, yakın bir süre içinde de TSYD kupası maçı oynayacak bir ekip olarak hocamız Aykut Kocaman'dan bu karşılaşma için takım programının uygunluğunu sorduk. Teknik dörektörümüz yoğun program sebebiyle ''olumsuz'' yanıt verince yönetim kurulumuzla birlikte karar aldık ve teklife olumlu cevap veremedik.'' Karşılaşma için teklifte bulunan sponsor firmanın yetkililerine de durumu bildirdiklerini belirten Gökçınar, olumsuz yanıt vermelerinin ardında başka hiç bir niyetlerinin olmadığının da altını çizdi.