BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92
GÜNCEL

Ankara Üniversitesi'nde büyük provokasyon! Eğlence adı altında dini değerlerle böyle alay ettiler

ANKARA Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nde “Kutsal İnek Bayramı” adı altında İslami değerlerle alay edildi. 2016 yılında da bir benzeri düzenlenen etkinliğe bu kez diğer öğrenciler baskın yaptı.

Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nde Kutsal İnek Bayramı adı altında düzenlenen bir etkinlikte dini değerler alaya alındı. Çirkin görüntüler, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nde kayda alındı…

Cübbe ve sarıkla kürsüde konuşmaya başlayan bir öğrenci, "Ben bir imamım" diye bağırmaya başladı. Arkadaşları da onu alkışladı, kahkahalara boğuldu."Kutsal İnek Bayramı" adı altında düzenlenen bu etkinlik için salonun tıklım tıklım dolu olduğu gözlendi.

O provokatör yine sahnede
2016 yılında da benzeri yaşanan provokasyonun öncü ismi yine Mehmet Can Tan. 2016 ylında da benzer eylemi gerçekleştirdiği için hakkında suç duyurusunda bulunan ve üniversiteden ceza alan Tan geçtiğimiz aylarda beraat etmişti.

Öğrenciler etkinliği basıp engelledi
Bu alaycılığa bazı muhafazakar öğrenciler ise daha fazla dayanamadı. Okulda gelenek haline gelen ve İslami değerlerin ayak altına alındığı etkinliği basan o öğrenciler, büyük tepki gösterdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir öğrencinin "İn aşağıya" dediği duyuldu.

Sitene Ekle