BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.490,93
HABER /  GÜNCEL

Ankara Beypazarı'nda ne oluyor? Tehlikeli gerginlik!

Ankara Beypazarı'nda Dağlıca'da yaşanan olayları protesto eden bir grup, bölgedeki mevsimlik işçilerin evleri ve araçlarını ateşe verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- ÖZEL İÇERİK- Dağlıca'da 16 askerin şehit düşmesinin ardından yurdun hemen her noktasında teröre lanet yürüyüşleri düzenlendi. Beypazarı'nda olayı protesto eden bir grup, mevsimlik işçilerin yaşadığı Zafer Mahallesi'nde işçilere saldırdı.

Protestocu grup ile işçiler arasında önce taşlı sopalı kavga çıktı. Bazı vatandaşlar pompalı tüfekle yaralandı. Ardından grup, mevsimlik işçilerin yaşadığı sokakta bazı evleri ve araçları ateşe verdi.

Gergin geçen olayların devam ettiği ve bölgeye polis ekiplerinin sevk edildiği bildirilirken, yaralıların bulunduğu öğrenildi.

beypazari.jpg


"Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan grup, mahallede bulunan bazı evlere saldırdı. Mahallede çıkan olaylar sonucu araçlar, dükkanlar ve birçok yer ateşe verildi.


beypazari.20150908012856.jpg


Olay yerine Ankara'dan 3 TOMA 1 Akrep aracı takviye olarak geldi…


mustafa-gungor.jpg



İşçilerle, Beypazarlı protestocular arasında çıkan kavgada pompalı silahla yaralanan Mustafa Güngör isimli vatandaş, hastanede tedavi görürken.


BELEDİYE BAŞKANI SAĞDUYU ÇAĞRISINDA BULUNDU


Çıkan olayların ardından Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. 

tuncer-kaplan.jpg