Zaman Fethullah'ın teslim edilme zamanıdır!

Artık dönme değil, teslim olma değil, teslim edilme zamanıdır.

Mustafa Sadık İNCEDEMİR sadiki@internethaber.com

Artık dönme değil, teslim olma değil, teslim edilme zamanıdır.

Ülke olarak yaşadıklarımıza “eyvallah” demek zaten mümkün olmadığı gibi, bize yaşatılanlara ve buna sebep olanlara da sabrımızın devamı hiç mümkün değildir.

Velhasıl ana kuzularımızın, kınalı kuzularımızın biz evde rahat uyurken sınırlarımızda nöbet bekleyen yavrularımızın gözümüzün önünde bu derece gerzekçe kullanılmalarına da “dur” deme zamanıdır.

Bu memlekete bir nebze huzur sağlamak için; her gün onlarca kınalı kuzular ölüp, adları bir iki gün içinde silinirken, tarihe sadece sayı olarak geçmiş şehitlerimiz bazı savaşlardaki kayıpları geçmiş iken, yine de hiç durmadan, bir saniye düşünmeden “her şey vatan için” diyerek teröristlerle savaşan, ölümü değil vatanını düşünen yavrularımıza darbe girişimi nedeniyle yaşananları yaşatanları ve de buna neden olanları da affetmeyeceğiz.

ABD yönetimi eğer yalandan (çoğu kişi için) dostluğuna devam etmek istiyorsa; Fetullah Gülen’i bugünden yarına teslim etmek zorundadır.

Yeter mi?

Yetmez.

O zatın ABD’de bulunduğu sürece yanına gelenleri, yanında kalanları, yanından gidenleri, yine o zatın telefonla konuşup, deyim yerindeyse kuşla haberleştiklerini, yani kim ile irtibatı varsa, oldu ise alayının listesini de vermek zorundadır.

Çünkü artık zaman hesap zamanıdır.

Ve kınalı kuzuları kullanan asker müsveddeleri ile birlikte o müsveddeleri kullananların da çöpe gitme zamanıdır.

Ve tabii ki Türk milletinin artık darbe marbe gibi demokrasi dışı oyunlara gelmeyeceğini gösteren tüm sağduyulu herkese teşekkür ederken, o ulvi değerlerini; fırsattan istifade ederek kullanan, kullanmaya çalışan ve yaşanan kargaşadan güç alarak asker boğazı kesen şerefsizlerin de en ağır cezayı almaları şarttır.

İşte o zaman ülke vicdanımız biraz ama az biraz nefes alabilecektir.

İşte o zaman “darbelere hayır,” diyen demokrasi sevdalı ruhlar yaşanan kötü şeyleri unutmayacak ve demokrasiye daha sıkı sarılacaktır.

İşte o zaman boşuna ölen emir kulu kınalı kuzularımızın ruhları rahat edecek, bundan sonra asker olacak yiğitlerimiz de aynı milli sevda yolculuğuna gözlerini kırpmadan gitmeye devam edebileceklerdir.

O yüzden zaman dönme zamanı değil, zaman teslim edilme ve yargılanma zamanıdır.

Zaman Fetö’nün sonudur…