Temel Karamollaoğlu AK Parti'nin oy oranını açıkladı

24 Haziran seçimlerinde sürekli 'dip dalga geliyor' diyerek milleti şaşırtmaya çalışan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, yerel seçimler için de yine atıp tutmaya başladı.

Katıldığı televizyon programında gündemi değerlendiren Karamollaoğlu AK Parti’nin alacağı oy oranıyla ilgili herkesi şaşırtacak bir tahminde bulundu. AK Parti’nin bu seçimde bir şokla karşılaşacağını ve bu sebeple Saadet Partisi’ne sürekli yüklendiklerini ifade eden Temel Karamollaoğlu, AK Parti’nin bu seçimde yüzde 20’nin altına ineceğini iddia etti. Karamollaoğlu’nun çarpıcı açıklamaları...

Eğer böyle giderse bizim altımızda oyarlar’ diye telaşa kapıldılar (AK Parti). Yani geçen seçimlere giderken bazı anketlerde AK Parti'nin kemikleşmiş oyu başlangıçta yüzde 24 görünüyordu, yüzde 8 oy daha elde ederek yüzde 32’ye ulaştı. 

AK Partili oyunu başka bir yere vermiyor

Ancak seçmen verdiği oyu sorguluyor. AK Partili oyunu başka bir yere vermiyor. Toplam oyu yüzde 32’de, geriye kalanlar dağıtılmış durumda. O zamanlar seçime doğru bu rakam “Yüzde 24’ten yüzde 22,5’e buçuğa düştü” demişlerdi. 

Benim öyle bir kanaatin var ki bu şimdi yüzde 20’nin altına indi

Benim öyle bir kanaatin var ki bu şimdi yüzde 20’nin altına indi. Bu seçimlerde AK Parti bir şokla karşılaşacağı endişesini taşıyor bunun nedeni olarak da bizi görüyor. Bundan dolayı da kılıçları kınından çıkardılar. Başta Sayın Erdoğan olmak üzere bütün güçleriyle bize karşı bir kampanya başlattılar. Ben buna üzülüyorum.

Diğer Videolar