Sezgilerimiz güçleniyor

Ruhsal konulara da ilgimiz artacağından, bilinçaltı çalışmaları, kişisel dönüşüm, terapi, arınma, diyet, detoks ve şifa uygulamaları için de günü değerlendirebiliriz.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 28 Ocak Pazartesi... Ay günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay güne tutkulu ve hırslı enerjiler verirken, spirütiel kavramlara da ilgimizi arttırabilir.

Sabah saatlerinde günlük planlarımıza odaklanabilir, sakin ve sağduyulu davranabiliriz. Öğle saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ve Oğlak burcundaki Satürn ile uyumlu görünümde olacak. Geçmiş tecrübelerimiz ve sezgilerimiz yol gösterici olabilir. Kendimizi güçlü ve güvende hissedebileceğimiz koşullar oluşabilir. İhtiyaç duyduğumuz destek ve yardımları daha kolay elde edebiliriz.

Bugün iş, kariyer, para, finansal paylaşımlar, uzun vadeli bütçe ve hesaplamalar, yatırımlar için verimli değerlendirilebilir. Ruhsal konulara da ilgimiz artacağından, bilinçaltı çalışmaları, kişisel dönüşüm, terapi, arınma, diyet, detoks ve şifa uygulamaları için de günü değerlendirebiliriz.

Akşam saatlerinde ilgi duyduğumuz konularla ilgilenmek, bilgi toplamak, çalışmak için uygun koşullar oluşabilir. Dinlenmek, sakinleşip tefekkür yapmak için de gece saatlerini değerlendirebiliriz.