Orhan Gencebay 50 yaşındaki oğluyla ilk kez ekrana çıktı

Yılların eskitemediği sanatçı Orhan Gencebay, Habertürk'te Sevilay Yılman'ın hazırlayıp sunduğu 'Sevilay Soruyor' programına konuk oldu. Öte yandan Gencebay, kardeşim diye espri yaptığı oğlu Altan Gencebay'la beraber ilk kez ekrana çıktı.

Yılların eskitemediği sanatçı Orhan Gencebay, Habertürk'te Sevilay Yılman'ın hazırlayıp sunduğu 'Sevilay Soruyor' programına konuk oldu. Orhan Gencebay, Sevilay Yılman'ın sorularını içtenlikle yanıtlarken, ortaya bir o kadar içten görüntüler çıktı.

BABA - OĞUL GENCEBAY İLK KEZ EKRANLARDA: Orhan Gencebay kardeşim diye espri yaptığı oğlu Altan Gencebay'la beraber ilk kez ekrana çıktı. Orhan Gencebay, Devlet Konservatuarı mezunu olan oğlu Altan Gencebay için, "O yorumcu olarak bulunmadı ama müziği olağanüstü derininden bilen, kavrayan biri olarak beni hayretlere düşürecek olaylar vardır. Ama herhangi bir aktivitesi yok." dedi.

Gencebay sözlerine şöyle devam etti; "Altan ortaokula başlamıştı daha iki üç ders müzik dersi almıştı okulda bir gün baktım bir şey yazıyor. Baktım porteyi çizmiş beş çizgiüzerine nota falan bir şeyler yazıyor ne yapıyorsun? dedim. Aklımda bir şeyler varda onu notaya alıyorum dedi.

Bu mucize bir şey nereden biliyorsun okuldan bunu alman mümkün değil bende sana öğretmedim ama Altan notaya çekiyordu. Bu olmayacak bir şey mucizevi bir şey hayretler içerisinde kalmıştım bu rastlanmayacak bir şeydi. Altan insan olarak on numaradır gurur duyarım onunla."

Diğer Videolar