Oğlak burcunda Güneş tutuluyor!...

Sabah 04:29’da Güneş ile birleşecek ve 15° Oğlak burcunda yeniay ile birlikte yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 6 Ocak Pazar... Güneş günündeyiz...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay yeniay fazında. Ay sabah 04:29’da Güneş ile birleşecek ve 15° Oğlak burcunda yeniay ile birlikte yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. Bir sonraki Güneş Tutulması 2 Temmuz’da yaşanacak.

Tutulmalar güçlü yeniaylardır ve etkileri en az altı ay gündem oluşturabilir. Oğlak yeniayı kişisel ve toplumsal alanlarda gelecek planları, iş, kariyer, görev ve sorumluluklar, statü, aile büyükleri, yönetimsel sistemler, liderlik, devlet ve otorite, ekonomik düzen, büyük şirketler, toprak ve inşaat gibi alanlarda dönüşüm ve yenilenmeleri meydana getirebilir.

Satürn ve Plüton ile birleşen yeniay Ay enerjileri ile gelecek kaygıları hissedebiliriz, sabırlı ve ciddi tavırlarımız artabilir. Önümüzdeki süreçte yaşam yolumuzda bizim için geçerliliği kalmamış, engel ve yük teşkil eden kavramlardan ayrılabilir yeni yapılandırmalar içerisinde olabiliriz.

Oğlak burcu bedenimizde kemikleri, eklemleri, cildi, dişleri, dizleri yönetir. Bu bölgelerdeki hassasiyet artabilir. Kronik sağlık sorunlarının tedavisi için de imkanlar karşımıza çıkabilir.

Yeniay Türkiye horoskopunun yedinci evinde doğacak. Dis ülkeler, diplomasi, uluslararasi ilişkiler, uluslararasi ticaret, açık düşmanlıklar, savas, anlasmalar, adalet, mahkemeler, bu ev kapsamındadır.