Mine Kırıkkanat'ın Ekrem İmamoğlu ailesi twiti rezilce tepki yağdı

Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu ailesi ile olan fotoğrafı ile paylaşan Mine Kırıkkanat, yaptığı çirkin yorumla ummadığı yerlerden tepki aldı.

Mine Kırıkkanat'ın attığı Ekrem İmamoğlu ailesi twitine tepki kendi mahallesinden geldi. Önce HDP milletvekili Ahmet Şık söz konusu twiti paylaşıp eleştirdi. Ardından gazeteci Rahşan Gülşan söz konusu paylaşımı sosyal medyanın dikkatine sundu.

Ahmet Şık şu twiti attı:

Çok ayıp!
Gazeteci Rahşan Gülşan da Mine Kırıkkanat'ın söz konusu twitini paylaştı ve şunları yazdı:
-Ayıp! Çok ayıp! İnsanları görüntüleri, giydikleri, yakışıklılık ve güzellikleri üzerinden böyle zalimce yargılamak çok çirkin ve kaba! Batsın o bize koca bir hayat kaybettiren şekilciliğiniz...

Kaybetmeye mahkum
Gazetici Ümit Alan da "Ekrem İmamoğlu insanlara tam da böyle bakmadığı için kazandı. Onun fotoğrafına bakıp bu okumayı yapan bakış, birkaç çeyrek yüzyıl daha geçse kaybetmeye mahkum bir bakış" eleştirisini getirdi.

İşte Mine Kırıkkanat'ın 'şekilci' paylaşımı

Takipçileri de rezil etti
Mine Kırıkkanatı rezil eden de takipçileri oldu. Daha önce Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı paylamışı önüne koydular. Mine Kırıkkanat, "Yanıldığını kabul etmek de erdemdir. Yanıldım, adam gibi adam çıktı, özür diliyorum" dedi. İşte Kırıkkanat'ı bitiren mazisindeki o paylaşım:

Mine Kırıkkanat'ın Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle ilgili yorumuna bir başka takipçisi de bu fotoğrafla kapak attı. Fotoğraftakilerin İmamoğlu'nun ailesindendi... 

Günün Önemli Haberleri