Mars Koç burcunda

Mars kendi burcu Koç’ta 14 Şubat’a kadar ilerleyecek. Bu dönemde kişisel enerji ve motivasyonumuz yükselirken, günlük yaşam ve iş alanlarında insiyatif alabilir, cesaretle mücadele edebiliriz…

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 2 Ocak Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Sabah saatlerinde Ay Akrep burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Keyif ve konfora daha düşkün olacağımız bu saatlerde günlük işlere odaklanmamız da zorlaşabilir. Duygularımız daha yoğun ve tutkulu olacağından yakın ilişkilerde talepkar davranışlar artabilir.

Ay öğlen 12:00 den itibaren Yay burcunda ilerlemeye başlayacak. Ay ilk açısını Koç burcundaki Mars ile yapacak. Değişen enerji dinamikleri ile birlikte heyecan ve coşkumuz artabilir. Ruhsal olarak daha iyimser ve keyifli hissedebiliriz. Pozitif enerjilerle kültürel ve sosyal konulara yönelebiliriz. Açık havada zaman geçirmek, spor ve fiziksel aktiviteler için de çok uygun bir gündeyiz.

Bugün Güneş ve Satürn Oğlak burcunda birleşecek. Geleceğimiz, uzun vadeli kariyerimiz, görev ve sorumluluklara daha ciddi ve kararlı yaklaşmamız mümkün. Otorite pozisyonları ve aile büyükleri ile ilgili kavramlar da gün genelinde önemli hale gelebilir.

Enerji gezegenimiz Mars bugün Koç burcuna geçiyor. Mars kendi burcu Koç’ta 14 Şubat’a kadar ilerleyecek. Bu dönemde kişisel enerji ve motivasyonumuz yükselirken, günlük yaşam ve iş alanlarında insiyatif alabilir, cesaretle mücadele edebiliriz…