La Casa de Papel 3. sezon tarihi bomba fragmanla belli oldu

Abone ol

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Netflix dizisi La Casa de Papel'in yeni sezon tarihi, yayınlanan bir video ile duyuruldu.

Son günlerde merakla beklenir hale gelen La Casa de Papel'in 3. sezon tarihi belli oldu. Netflix'in YouTube hesabından paylaşılan bir video ile yeni sezon tarihinin 19 Temmuz'da yayınlanacağı açıklandı.

Alex Pina tarafından İspanya’da yayın yapan Antena 3 kanalı için hazırlanan gerilim ve soygun temalı dizi, Netflix üzerinde yayınlanmasının ardından on milyonlarca kişiye ulaşmıştı.

Başrollerinde Úrsula Corberó, Alba Flores, Álvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Itziar Ituño Miguel Herrán ve Kiti Mánver gibi isimlerin rol aldığı yapım, iki sezonuyla oldukça beğenilmişti.


La Casa de Papel konusu
Profesör lakaplı bir suç dehasının planıyla 8 hırsız, planı gerçekleştirmek  üzere polisi ustalıkla yönlendirirken, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Darphane'de soygun dışında çeşitli problemler ve rehinelerin çıkardığı krizler nedeniyle sorunlar yaşanır.

Günün Önemli Haberleri