Kurtlar Vadisi Pusu'daki Erdoğan mezar taşı yalan çıktı!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bir bölümünde yer alan Erdoğan mezar taşı ile ilgili gerçek canlı yayında ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki tartışmalı mezar sahnesi ile ilgili gerçek canlı yayında ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programında söz konusu sahnede yer alan mezarın olduğu bölgeden canlı yayın yapıldı ve o bölgede başka bir ailenin mezarı olduğu görüldü.


Dizinin yayınlandığı 2012 yılında 7 Şubat'ta MİT krizi yaşanmıştı. 11 Şubat'ta dönemin Başbakan'ı Erdoğan ameliyat olmuştu. ' Erdoğan ' yazılı mezar taşlarının yayınlandığı 159. bölüm ise TNT kanalında 2012 yılının Mayıs ayında ekrana gelmişti.


Pana Film'den açıklama bekleniyor


2012 yılında konu gündeme geldiğinde ' Erdoğan yazılı mezar taşları tamamen tesadüf ' açıklaması yapan ' Kurtlar Vadisi Pusu ' yapımcı şirketi Pana Film yetkililerinin bu büyük skandalın ortaya çıkmasından sonra ne diyecekleri merak konusu... ' Erdoğan ' yazılı mezar taşlarının perde arkasında ne vardı? ' Kurtlar Vadisi Pusu ' yapımcıları bir yerlerden talimat mı almışlardı? Neden Erdoğan'ı diri diri mezara gömmüşlerdi? Şimdi bu soruların yanıtları merakla bekleniyor...

Diğer Videolar