Kimse bunu beklemiyordu! Ali Koç'u şaşırtan tablo

Abone ol

Fener Ol kampanyası kapsamında 123 bin forma satıldı, kulübe 950 bin SMS bağışı yapıldı. Başkan Ali Koç “Ben de bu kadarını beklemiyordum” dedi.

Fenerbahçe camiasının FENER OL kampanyasında ünlülerin desteği çok farklı bir sonuç verdi. 4 Nisan’da startı verilen kampanyanın iki gün süren Win-Win (Kazan-Kazan) destek kampanyası kapsamında 123 bin forma (300 TL) satıldı ve kulübe 950 bin SMS (20 TL) ile bağış yapıldı. İki günde toplam 55 milyon 900 bin TL’lik maddi destek elde edildi.

''Ben de bu kadarını beklemiyordum''
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bu durum karşısında hem duygulanan hem de şaşıran bir isim vardı. O da başkan Ali Koç... Taraftara teşekkür eden Koç “İyi ki Fenerbahçeliyiz. Ben ve arkadaşlarım ne şanslıyız ki böyle bir kulübün başkanı ve yönetim kuruluyuz. Ben de bu kadarını beklemiyordum ama daha gidecek çok yolumuz var. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

UEFA’ya gösterilecek
“Keşke tüm kulüpler bunu yapsa ve kulüpler kendi çıkarları doğrultusunda kullanabilse” diyen başkan Ali Koç “Böyle bir rekabet çok tatlı olur ve rakamlar da büyür. Fenerbahçe’de çok farklı bir kültür var. Eminim ki öyle bir rekabette de biz en önde oluruz. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik, herkesin tuzu oldu. Umarım 2020 yılı bu aylarda sizin karşınıza göğsümü gere gere çıkarım” sözleriyle de taraftara mesaj verdi. 

Günün Önemli Haberleri