Kabalist FETÖ ve Hakan Şükür Gerçeği

Her ne kadar Amerikan derin devleti tarafından tanınmış olsada, Hollywood tarafından henüz keşfedilmediği kesin.

İsmail GÜZEL iguzel@nestech.net

Her ne kadar Amerikan derin devleti tarafından tanınmış olsada, Hollywood tarafından henüz keşfedilmediği kesin. Melekler ve Şeytanlar filminin yazarı olan Dan Brown'un Türkiye'de olan bitenler konusunda bir fikri olsaydı yapacağı muhtemel yapıtlardan biri de "Pensilvanya Şeytanı" olurdu.

Hayatın tüm alanına girmiş ve 1970'li yıllardan itibaren devletin içine sızmaya başlamış FETÖ, altın nesil yetiştirmek yerine katil bir nesil yetiştirdi.

Dünya tarihinin en iğrenç ve dünya tarihinde görülmemiş en kanlı ittifaka sahne olan ülkemiz ateş çemberi içine alınmak isteniyor. FETÖ ve PKK ortaklığı tam gaz devam ediyor.

Bir çoğumuzun fark edemediği şekiller de bir kaç kez darbe girişiminde bulunan FETÖ, milletin darbesi ile çökertildi.

17-25 Aralık olaylarından sonra devlet içinde ki siyasi operasyon kabiliyeti kırılan FETÖ, son hamle olarak cuntacı terörist askerlerini harekete geçirip yüzlerce insanımızı katletti. Lakin yüce milletimiz darbeye darbe yaptı.

15 Temmuz işgal girişiminden bir kaç gün önce Amerika genelinde ki tüm imamlarını Pensilvanya'ya çağıran FETÖ lideri "Bir kaç güne Türkiye'de çok hayırlı işler olacak" dediği ve yapılacak işgal girişimi için dua seansları yaptırdığını BİLİYORUZ.

Beddua seanslarında bu yönteme de başvurduğu bilinir.

Tevrat inmeden yüzyıllar önce Yahudilerin geliştirdiği bir tür şeytan ile bağlantı kurabilme öğretisi olan Kabala, FETÖ liderinin beddua ederken çok sık başvurduğu bir yöntem.

Kabala, büyü ve şeytani güçler ile bağlantı kurma sanatı. Masonluğun temelinde kabalist öğretinin olduğu bilinmekte. Kabala öğretileri sembollerle doludur. İşgal girişiminde teröristlerin üzerinde bulunan gizemli bir doların sırrı da burada yatıyordu.

Hakan Şükür gerçeği ve tavsiye.

Darbe girişiminin olduğu saatler de New York Manhattan da ünlü bir Türk tatlıcısında elinde telefon ile havaya zıplayıp zafer çığlığı atan Haşhaşi, müşterilere dönerek "telefonun diğer ucunda Hakan Şükür ile konuşuyorum ve bana Türk Silahlı Kuvvetlerinin Türkiye'de yönetime el koyduğunu, Amerika'nın da bu işin arkasında bizi desteklediğini" söylüyor.

Bak Hakan Şükür sen artık bu millet için hiç birşey ifade etmiyorsun. Hani kendi tabirinle  demiştin ya "neydik ne olduk" Evet doğru bir tesbitte bulunmuşsun. Sen bu milletin ahını alan alçak teröristlerin hizmetkarısın. Geçen gün yaptığın itiraf ne seni ne de iman edip taptığın sapkın tarikatını kurtaracak. Sana tek tavsiyem gel teslim ol ve bildiğin herşeyi anlat. Belki itirafçı olup pişmanlık yasasından yararlanır daha az ceza yersin.