İletişim ve hareket artıyor

Merkür ve Yay burcundaki Jüpiter arasında etkinleşen uyumlu görünüm iletişim ve sosyal alanlarda başarı verebilir.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 3 Şubat Pazar... Güneş günündeyiz...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde günlük yaşam ve ailevi alanlardaki sorumlulukları ön plana çıkarabilir. Ebeveynler ve aile büyükleri ile ilgili konular üzerimizde baskı yaratabilir.

Ay öğlen 13:52’de Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak ve boşluğa girecek. Gergin ve huzursuz enerjilerin artabileceği öğle saatlerinde ilişkilerimizde gösterebileceğimiz ani tepkiler sorun yaratabilir, daha dengeli ve duyarlı olmaya çalışmalıyız.

Ay 16:02’den itibaren Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Akşam saatlerinden itibaren duygusal baskılardan ayrılıp dış dünyaya yönelebilir, sosyalleşebiliriz.

Bugün Koç burcundaki Uranüs ve Yay burcundaki Venüs arasında etkinleşecek üçgen açı ilişkiler, sosyal konular, eğitim, seyahat ve maddi alanlarda bazı sürpriz fırsatlar ortaya çıkarabilir. Kova burcundaki Merkür ve Yay burcundaki Jüpiter arasında etkinleşen uyumlu görünüm iletişim  ve sosyal alanlarda başarı verebilir.

Akşam saatlerinde yalnız kalmak istemeyebiliriz. Alabileceğimiz hızlı ve heyecanlı haberler, gece saatlerini hareketlendirebilir.