İdealist ve hayalperest olabiliriz

Aileyle ilgili konulara duygusal yaklaşabileceğimiz bir gündeyiz. Her zamankine göre daha kırılgan olabiliriz.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 20 Ocak Pazar... Güneş günündeyiz...

Yengeç burcundaki Ay dolunay fazına ilerliyor… Ay’ın ışığı büyürken ruhsal ve bedensel üzerimizdeki etkisi artabilir.

Sabah saatlerinde Ay Satürn ve Neptün ile güçlü açılar yapacak. Aileyle ilgili konulara duygusal yaklaşabileceğimiz bir gündeyiz. Her zamankine göre daha kırılgan olabiliriz.

Öğle saatlerinde itibaren kişisel konfor ve rahatımızı önemseyebilir, keyif aldığımız konulara yönelebiliriz. Ay ve Plüton arasında oluşacak karşıt açı zaman zaman duygusal baskılara neden olabilir. Yakın ilişkilerde manipülatif durumlarla karşılabiliriz. Kişisel güvenliğimiz, sevdiklerimize karşı koruma içgüdüsü davranışlarımızı yönlendirebilir.

Yay burcundaki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında etkinleşen dik açı kişisel istekler, zevkler, aşk ve ilişkilerde idealist ve hayalci yaklaşımlara neden olabilir. Sanat ve yaratıcı çalışmalar duygularımızı dengelememize imkan verebilir.

Yengeç burcundaki Ay gece saatlerinde Oğlak burcundaki Merkür ile karşı açıda olacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmakta zorlanabileceğimiz bu saatlerde dolunayın da etkisiyle iletişim sorunlarıyla karşılaşabiliriz. Şartları fazla zorlamamalıyız…