Hande Kazanova süper dolunayın etkilerini yorumladı

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Başak burcunda gerçekleşecek süper dolunayın etkilerini yorumladı.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova salı günü gerçekleşecek Süper Dolunayın burçlara etkilerini yorumları. 

Haftaya yöneteceğimiz, idare edeceğimiz konu ve olayları ön plana çıkartacak giriş yapacağız.Bu hafta başında iş ilişkilerimiz ve parayla olan bağlantılarımız, özel hayatımızla ilgili konularda daha sağlam, tutarlı ve ekonomik adımlarla ilerlemek önem kazanacak.İlişki sorumluluklarımızdan kaçmamamız gereken haftalardan bir tanesi olacak. Hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağız.

DOLUNAYIN ETKİLERİ Salı günü Başak Burcu’nun sıfır derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda hayatımızla ilgili hızlı gelişmelerin, duygusal birtakım konu ve olayların bu Dolunay ile beraber karşımıza geldiğini görebiliriz. Ayni gün Güneş, Balık Burcu’na geçecek. Bir ay boyunca kimliğimizde duygusal ve hassas yönlerimizi ön plana çıkartacak.

Haftanın en güzel tarafı çarşamba ve cuma günlerini iyi kullanmamız gerekecek. Fikirsel olarak hareketli olacağız ve kalıcı anlaşmalar çarşamba günü devrede olurken, cuma günü önemli fırsatlar karşımıza gelebilir. Bu fırsatları abartmadan yolumuzda ilerlemeliyiz ve tutamayacağımız sözler altına girmemeliyiz. Bu hafta fikirsel konular çok ön planda olacak. Herkese mutlu haftalar.

Diğer Videolar