Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı! İşte haftanın finaline dair merak edilenler

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da bugün ekrana gelen 49. haftanın finalinde Bircan 46 puanla yarışmaya veda eden gelin olurken 69 puan toplayan Negis, altın bilezikleri koluna takmayı başardı.

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yemek yarışması 'Gelinim Mutfakta'da 49. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Sina 61 puanla birinci girerken, Gülcan 48, Ezgi 44, Bircan ise 34 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Browni Tatlısı'nı yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

22 Şubat Cuma Günün Birincisi Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Nergis 8 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 13 puan toplayan Ezgi ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandılar. Öte yandan Bircan 12, Gülcan ise 11 puan toplayabildi.

Kim Elendi-Kim Kazandı: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Nergis: 69
  2. Gülcan: 59
  3. Ezgi: 57
  4. Bircan: 46

Bu sonuçlara göre; 46 puanla Nergis yarışmaya veda eden isim oldu. 69 puan toplayan Nergis ise altın bilezikleri koluna takmayı başardı. 

Gelinim Mutfakta Bircan Kimdir? 18 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Bircan Terzi dahil edildi. Kalıcı makyaj uzmanı olan Bircan, 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Sivaslı olan yarışmacının Hira adında 4 yaşında bir kızı var. 

Gelinim Mutfakta Dilek Kimdir? Bircan'ın kaynanası Dilek Hanım ise aslen Balıkesirli. Yarışmaya gelininin isteği ile katıldığını söyleyen Dilek Hanım, İstanbul'da yaşıyor. 

Gelinim Mutfakta 48. Hafta Sonuçları: 15 Şubat Cuma günü ekrana gelen 48. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 5 altın bileziği Ezgi koluna takarken, Sina ise en düşük puanı toplayarak yarışmaya veda eden isim oldu. 

Günün Önemli Haberleri