Fikret Orman istifası sonrası Beşiktaş'ta ikinci bomba! Abdullah Avcı da bırakıyor

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Fikret Orman'dan gelen son dakika açıklamalarla çalkalandı. İnternethaber'in YouTube kanalında 'Kırmızı Çizgi Fitbol' programında istifanın perde arkasına dair bomba detaylar açıklandı. Meğer Abdullah Avcı da istifa mektubunu vermiş.

Mehmet Ayan, Candaş Tolga Işık ve Serdar Ali Çelikler, kısa bir süre önce İnternethaber'in YouTube kanalında yayın hayatına başlayan 'Kırmızı Çizgi Fitbol' programında Beşiktaş'la ilgili bombalar patladı.

''Beşiktaş'ın başındaki en büyük dert sosyal medya''
Bir dönem Beşiktaş'ta yönetimde yer alan Candaş Tolga Işık, Fikret Orman'ın istifa kararıyla ilgili yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş'ın başındaki en büyük dert sosyal medya. İletişimi yönettiğim için söylüyorum. Bu işle meşgul olan eski ve yeni yöneticileri var. Paralı bir şekilde sosyal medyada hesaplar tutan, tuttukları hesapları daha sonra unutan, farkında olmadan o yazılan şeylerin onların nasıl sahibi olduğunu işaret ettiğinin farkında olmayan eski ve yeni yöneticiler var. Şimdi bu arkadaşlar bu işlerden elini ayağını çekmeden aklı selim yaratmak mümkün değil. Yeni başkan da gelse aynı şeyler olacak.

''Görevi bırakırsa Serdal Adalı ve yönetim devam edecek''
Başkan 'Çok net bir şekilde bir daha aday olmamak ile beraber bıraktım' dedi. İstifa mı edecek, göreve mi bırakacak? Orada şöyle bir denge var. İstifa ederse yönetim kurulu da istifa etmiş sayılacağı için anladığım kadarıyla kulübü 1 ay sonra seçime Divan Kurulu götürüyor. Fakat görevi bırakırsa Serdal Adalı ve yönetim devam edecek. Muhtemelen Serdal Adalı da başkan adayı olacağı için şimdi bu konuşuluyor. 

''Parayla trol hesaplar satın alıp Fikret Orman'a salladılar''
''Fikret Orman dönemi sona erdi. Bir daha dönmez. Yönetimde çok laf var ama az iş var. Doğru karar verdi. Çünkü olay ahlaki boyuta vardı. Adamı hırsız ilan etmek büyük ahlaksızlık. Keşke böyle bitmeseydi. Çok Büyük emekler verdi. Umarım gelen gideni aratmaz. Parayla trol hesaplar satın alıp Fikret Orman'a salladılar. Serdar Adalı ve Ahmet Nur Çebi, başkanlık için en önemli iki aday. Hürser Tekinoktay da var. Gelen başkan vizyon ve para orataya koymalı. Ali Gültiken'in de adı konuşuluyor.

''Abdullah Avcı, başarılı olsun daha sonra Sergen Yalçın gelebilir''
Beşiktaş'taki kötü tablonun sorumlusu Abdullah Avcı'dır. Avcı'nın en büyük yanlışı Orhan Ak'ı daha erken yollayacaktı. Gitmesini istemiyordu ama mecbur kaldı. Abdullah Avcı'nın bu sistemde ısrar etmesi çok saçma. Bu kanatlarla olmaz. Hoca Beşiktaş'a adapte olamadı. Abdullah Avcı, başarılı olsun daha sonra Sergen Yalçın gelebilir.''

''Abdullah Avcı istifasını sunmuş''
Serdar Ali Çelikler ise ''Bu dükkanın dönmesi çok zor. 3 katrilyon borç var. Abdullah Avcı, Başakşehir maçının ardından görevi bıraktığını Fikret Orman'a söylemiş. Ancak başkan 'sen dur' demiş. Yani Avcı'nın istifasını engellemiş. Ali Gültiken, Beşiktaş için başkanlığa adaylığını koyacak diye duydum. Benim düşüncem Abdullah Avcı, devam etmeyecek.'' dedi.

''Beşiktaş, Fenerbahçe'nin geçen sezon ki haline düşmesin''
"Beşiktaş'ta 3 tane önemli lider var.'' diyen Serdar Ali Çelikler, ''Yıldırım Demirören'in 4000 oyu var. İsmail Ünal'ın 1200-1300 oyu var. Şimdi Fikret Orman var. Onun da '2000-2500 oyu var' deniyor. Bunların en azından ikisinin destekleyeceği adayın karşısında şans yok. Fakat şimdi diyorlar ki Yıldırım Demirören ve İsmail Ünal aynı paktta değiller. Beşiktaş'ı kötü günler bekliyor. Bu takım iyi gitmez. Bir iki hafta sakatlıklar başlar ve sahadan kaçmalar başlar. Beşiktaş'ın bu sene hedefi olmadığını Beşiktaş taraftarı kabul etmişti. İnşallah paralar ödenir. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin geçen sezon ki haline düşmesin'' ifadelerini kullandı. 

''Emre'li Fenerbahçe çok iyi''
Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için görüşlerini aktaran Candaş Tolga Işık, ''Emre'li Fenerbahçe çok iyi. Galatasaray'ın temposu düşük ama ev sahibi olduğu için daha avantajlı. Derbilerde her şey sahada belli olur. Kazanan büyük psikolojik üstünlük sağlar.'' şeklinde konuştu.

İNTERNETHABER'İN YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri