Erdoğan: Belediyecilik konusunda biz rakip tanımıyoruz

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın yapılacak yerel seçimler için mitinglere devam ediyor. Erdoğan, "Belediyecilik konusunda biz rakip tanımıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Bayrampaşa mitinginde konuştu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

- CHP'nin başındaki zat 9 seçimdir partisinin başında, 9'unu da kaybetti. Daha seçim sonuçları belli olmadan medyada, sosyal medyada, sokaklarda, havalimanlarında, milleti tehdit etmeye, taciz etmeye, tahkir etmeye başladılar. Bu azgınlığı milletimiz cevapsız bırakır mı?

- Meseleyi Türkiye'nin geleceğiyle ilgili bir karar noktasına getiren biz değiliz. Sözleriyle ve eylemleriyle karşımızdakiler. Belediyecilik konusunda biz rakip tanımıyoruz.

- Ülkemizin demokrasisinin bugün bulunduğu düzeye gelmesi için çok emek verdik. Şimdi birilerinin Türkiye'yi, yeniden ödünç oy isteme günlerine geri götürmesine rıza gösteremeyiz.

- Verilen oyun nereye gittiğini, hangi amaç için kullanılacağını hesaplamak hepimizin vazifesidir. Mesele sadece belediye aşkanları meselesi değil, işin atında başka şeyler var. Terör örgütü PKK'nın en tepe adamı şu anda komada kıvranıyor.  Meseleyi Türkiye'nin geleceğiyle ilgili bir karar noktasına getiren biz değiliz. Sözleriyle ve eylemleriyle karşımızdakiler.

- Bunların gönderdiği aday? Proje, proje... Ondan İstanbul gibi bir şehre belediye başkan adayı olur mu? Bay Kemal'e göre olur."

Günün Önemli Haberleri