Erdoğan: "2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak içme suyu projesine başlıyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla'da önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Muğla'nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak projeyi ve Milas ilçesine doğalgaz getirileceği müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim mitinglerinden birini daha yaptıç Erdoğan Muğla'da vatandaşlara seslendi.

Muğla'da muhalefet partilerine yüklenen Erdoğan Muğla'nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sandras içme suyu projesine bu yıl başlnacağını ve Milas ilçesine doğalgaz getirileceği müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satrıbaşları:

MÜJDEYİ BURADAN VERİYORUM: Geçtiğimiz yıl Muğlamıza yerli ve yabancı 4,5 milyon turist geldi. Muğla'nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak projeye bu yıl başlıyoruz. Muğla'nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sandras içme suyu projesine bu yıl başlıyoruz. Milas'a doğalgaza getireceğimizin müjdesini buradan veriyorum.

MUĞLA'YA CUMHUR İTTİFAKI YAKIŞIR: Muğla'ya hizmet yakışır, Muğla'ya eser yakışır, Muğla'ya yatırım yakışır, Muğla'ya AK Partibelediyeciliği yakışır, Muğla'ya Cumhur İttifakı yakışır.Memleket işi gönül işi diyerek, belediye işi gönül işi diyerek yanımızda olmaya var mısınız? Muğla'yı yıllarca CHP yönetimi yönetti mi? Ne yaptılar? Artık benim milletim bu CHP zihniyetine dersini şu sandıkta versin. Bodrum'u yıllardır sel alıp götürüyor. Her türlü rezillik orada ve hiçbir altyapı yok. Hangi ilçeye bakarsan bak hiçbir altyapı yok. 37 gün kaldı. Çalışalım ve bu işi bitirelim.

Diğer Videolar