Çorum'da okula giren pitbull öğrencilere saldırdı 2 yaralı

Çorum'da sahipsiz bir şekilde sokakta dolaşan pitbull cinsi köpek, okul bahçesine girip öğrencilere saldırdı.

Çorum'da sokakta başıboş gezen pitbull cinsi bir köpek, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun bahçesine girince dehşet saçtı. Köpeğin koşarak üzerlerine geldiğini farkeden öğrenciler, ne kadar kaçmaya çalışsalar da saldırıdan kurtulamadılar. 

Bahçedeki spor salonuna yönelen köpeğin üzerlerine geldiğini gören öğrenciler korku ve paniğe kapılarak kaçmaya başladı. Okul idarecilerinin ihbarı üzerine okula belediye, sağlık görevlilerinin yanı sıra polis ekipleri sevk edildi.

Spor salonundaki köpek, belediye ekipleri tarafından yakalanıp, barınağa götürülürken köpeğin ısırması sonucu yaralanan Büşra Ş. (11) ve Berak B. (12) ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedaviye alındı. Olay nedeniyle şok yaşayan 3 öğrenci de tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

O sırada bahçede oynayan öğrencilerden birisi, şahit olduğu korku dolu anları şu sözlerle anlatt; "Sabahtan köpeği salmışlar. Köpek de buralarda geziyormuş. Gezerken burada insan topluluğunu görünce buraya koşmuş. Bir kaç kişiyi ısırdı."

Diğer Videolar