Can Ataklı'dan CHP İstanbul'daki taciz olayıyla ilgili şok açıklama 'yollu' diye düşünmüş

Gazeteci Can Ataklı, CHP İstanbul teşkilatlarında patlak veren çok sayıdaki tecavüz ve taciz skandallarını aklamaya çalıştı. Ataklı, "Buraya kadar geldik herhalde böyle 'yollu' diye düşünmüş kadınlar git işine diyince olay çıkmış" dedi.

CHP İstanbul teşkilatlarında birbiri ardına ortaya çıkan taciz ve tecavüz vakaları gündeme oturdu. Konuya ilişkin Can Ataklı'dan Tele1 kanalındaki programında skandal değerlendirmeler geldi.

Ensar Vakfı'ndaki cinsel istismarın CHP'deki tecavüz ve taciz vakalarının farklı olduğunu savunan Ataklı, "Buradaki sıkıntı İstanbul il başkanının konuyu dillendirmeden konuyu çözmeye kalkması." dedi.

"Yetişkin insanlar arasındaki bir olay"

Ataklı, taciz dediğin yetişkin insanlar arasında hoş olmayan bir olay olduğunu söyledi. Ne olduğunu tam bilmediklerini belirten Ataklı, tacizin günlük sosyal hayatta görülen bir olay olduğunu belirtti.

"Yollu diye düşünmüş"

CHP'deki taciz ve tecavüz olayına ilişkin Ataklı, "Buraya kadar geldik herhalde bu biraz böyle yollu diye düşünmüş kadınlar git işine diyince olay çıkmış mesela" ifadelerini kullandı.

Tacizci CHP söylemine karşı çıkan Ataklı, CHP yönetimine seslenerek, "Hepsini kapının önüne koy bitsin bu iş, kim varsa il başkanı tanıma." diye konuştu.

Konuyu gündem edenlere "melanet yuvası" diyen Ataklı, parti içi muhalafete tepki göstererek, "Böyle mi parti içi muhalefet yapacaksınız. Muhalefet ciddi bir konuda yapılır, ayıp" dedi.

Diğer Videolar