Beşiktaş, Fenerbahçe ve Evlilik Programları...

Öncelikle Beşiktaş'la başlamak isterim. Şenol Güneş ve öğrencileri çok güzel bir sezon geçirdi...

Coşkun Karaca coskunk@internethaber.com

Öncelikle Beşiktaş'la başlamak isterim. Şenol Güneş ve öğrencileri çok güzel bir sezon geçirdi ve nihayetinde lig şampiyonluğunu elde etti. Tebrik etmek şart. Stadı olmayan, başka kulüplerin statlarında oynamak zorunda kalan bu adamlar, büyük bir başarı elde ettiler. Ancak parantezi Fikret Orman ve yönetimine açmak lazım diye düşünüyorum.

Fikret Orman kulübü devraldığında, ekonomik olarak tam anlamıyla batağa sürüklenen bir kulüp vardı. Üstüne üstlük sportif başarıda yoktu. Mevcut yönetim ilk olarak kusursuz bir ekonomik planla Beşiktaş'ı bataklıktan çıkardı. Sonra alt yapıdan gelen oyunculara sahip çıkarak, genç ve yetenekli bir takımın kurulmasına vesile oldu. Ve takımın başına geçirilen yılların tecrübesi Şenol Güneş ise zirveye giden yolu gösterdi. Bu başarı öyküsüne hiç değinmeden geçsem olmazdı.

***

Birde Euroleague finalisti Fenerbahçe var. Pazar günü oynanan final maçında CSKA Moskova'ya yenildi maalesef. Ancak bu dev adamlar, bizlerin gönlünde taht kurdu. Onlara da hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum.

Maçın ilk yarısını CSKA Moskova'nın tam 20 sayı gerisinde kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıda Obradoviç'in akla zarar savunması ile maça tekrar tutundu. Hızla fark kapanmaya başladı. Tam bu sırada Vorontsevich'in 5 faul ile oyun dışı kalması her şeyi temsilcimiz lehine çevirdi. Normal süre eşitlikle bitti. Uzatmalarda ise hakemlerin aleyhimize yaptığı çok ciddi hatalar sebebiyle kaybettik. Özellikle Sloven hakem Damir Jarov'a selamlar! Her şey için teşekkürler Fenerbahçe...

***

Evlendirme programlarının yayından kaldırılması için daha ne olması lazım bilemiyorum. Neresinden bakarsanız bakın, izleyenlere hiç bir şekilde artı katmazken, saçmalıkların daniskası bu programlarda. Bunları görüyor olmalı herkes! Programların içerikleri itibariyle yaşanan erozyon yetmiyormuş gibi programda taliplerini arayanların gayri ahlaki halleri çıktı birde.

Bu hususta detaya giremeyeceğim çünkü seviyemi daha fazla düşüremem. Zaten gazeteleri düzenli takip edenler anlamışlardır. Arama motorlarında bile bulabilirsiniz kast ettiğim fotoğrafları. Yeter artık. Ben bu kadar hoşgörülü değilim kusura bakmayın!..